Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia erilaisiin Näsilinnaa koskeviin kysymyksiin. Ellet löydä vastausta, ota yhteyttä!

  • MUSEO MILAVIDA - Museo Milavidan opastettuja kierroksia tulee tiedustella suoraan museosta puh. 040 831 4054 tai milavida@tampere.fi. Normaalit museoliput myy Café Milavida.
  • NÄSILINNA ON ESTEETÖN - Näsilinnasta löytyvät pyörätuoliramppi, inva-wc sekä hissi jolla pääsee helposti 2. kerrokseen.
  • PYSÄKÖINTI - Näsilinna sijaitsee Näsinpuistossa, jossa ei valitettavasti ole paikoitustilaa asiakkaille. Pääsisäänkäynnin vieressä on yksi invapaikka. Asfaltoitu tie Näsilinnan pihaan nousee Kuninkaankadun päästä Tallipihan ja Finlaysonin palatsin välistä. Pihaan voi jättää ihmisiä kyydistä henkilöautosta, taksista tai bussista, mutta kuljettajan tulee pysäköidä ajoneuvo esimerkiksi kadunvarsipaikoille (Näsijärvenkadun päässä ilmaisia kadunvarsipaikkoja), parkkihalliin (P-Plevna tai P-Anttila), läheisen Nääshallin paikoitusalueelle (4h pysäköintikiekolla) tai Mustanlahden satamaan (2h pysäköintikiekolla). Pysäköintipaikat kartalla.
logo
Osoite

Näsilinna
Milavidanrinne 8
33210 Tampere
* * * * *
Myyntipalvelumme auttaa Sinua löytämään tilaisuudellesi sopivan tilan ja tarjoilut.
Ota yhteyttä: myynti@nasilinna.fi

Facebook-sivut

Kartta (Google Maps)

Aukioloajat

Näsilinna Toimii tilausravintolana.
Museo Milavidan ja Cafe Milavidan aukioloajat.