Yritystilaisuudet

Entisaikojen loistoonsa kunnostettu Näsilinna aivan Tampereen sydämessä tarjoaa upeat puitteet, erinomaisen palvelun ja ainutlaatuiset makunautinnot juhliin ja tapahtumiin. Monipuoliset tilat soveltuvat erityyppisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Näsilinnassa on mahdollista toteuttaa jopa 600 hengen tilaisuuksia ja istuvia illallisia 150-190 hengelle. Näsilinnan ruokaravintola Von Nottbeck toimii tilausravintolana. Se edustaa ranskalaista keittiötä, mutta juhlien ja muiden tilaisuuksien menut voidaan suunnitella tapauskohtaisesti.

Eteläpuolen kolme salia on yhdistettävissä, ja yhdessä ne tarjoavat tilat jopa 100 hengelle. Pohjoispuolen kahteen saliin mahtuu yhteensä noin 55 vierasta. Salit ovat käytettävissä myös pienempiin, 20-50 hengen, juhliin ja illallisiin. Lisäksi suuri aula marmoriportaikkoineen ja upeine yksityiskohtineen tarjoaa paikan esimerkiksi juhlapuheille ja toimii myös tanssilattiana. Palatsin molemmilla seinustoilla sijaitsee viihtyisät kesäterassit.

Näsilinna tarjoaa juhliin myös kattavat oheispalvelut, kuten kukka-, somistus- ja kattauspalvelut sekä juontajan ja musiikin. Yhteistyökumppaneiden kautta järjestyy myös kaikki muu tarvittava, jolla juhlasta muodostuu eheä kokonaisuus.

Näsilinnan mittavan remontin yhteydessä rakennus varustettiin nykyaikaisella talotekniikalla. Ilmanvaihto yhdessä korkeiden ja avarien tilojen sekä puistomaisen ympäristön kanssa takaa viihtyisän juhlatunnelman myös kesähelteillä. Talosta löytyy nykyaikainen kokous- ja äänentoistotekniikka.

logo
Osoite

Näsilinna
Milavidanrinne 8
33210 Tampere

Facebook-sivut

Kartta (Google Maps)

Aukioloajat

Näsilinna Toimii tilausravintolana.