Tilat

Näsilinnan arvokkuutta huokuva aulatila toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Näsilinnan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tilausravintola von Nottbeck, kahvila Café Milavida ja kaikkiaan viisi uniikkia ravintolasalia.
Tutustu Näsilinnaan Virtual Tampereen esityksen avulla.


Näsilinnan Ravintolasalit on entisöity lähes alkuperäiseen asuunsa. Kesäaikaan asiakkaita palvelevat myös kaksi Näsinpuistoon avautuvaa kesäterassia.

Vanhat seinät kätkevät alleen nykyaikaisen talotekniikan. Toimiva ilmanvaihto takaa miellyttävän tunnelman myös kesähelteillä. Näsilinna on esteetön ja yläkertaan pääsee hissillä.

Näsilinna

Sisätilat

Näsilinnan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tilausravintola von Nottbeck, kahvila Café Milavida, viisi uniikkia ravintolasalia sekä massiivinen aula.

Näsilinna

Sijainti upeassa ympäristössä

Näsilinna sijaitsee mäellä ja sitä ympäröi Näsinpuisto. Puistosta avautuvat näkymät kaupungille sekä Näsijärvelle. Terasseilla voi nauttia kesäaikaan puiston vehreydestä.

Näsilinna

Upeita yksityiskohtia

Näsilinnan tilat pitävät sisällään lukuisia upeita ja alkuperäisiksi entisöityjä yksityiskohtia, tapettikuoseja, veistoksia, takkoja sekä erilaisia pintoja.

Näsilinna

Museo Milavida

Näsilinnan 2. kerroksessa toimii Museo Milavida. Kokouksen tai yritystilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus järjestää museokierros. Lue lisää...

Näsilinna

Pääsali ja Herrainhuone

Eteläpuolen kolme salia on yhdistettävissä. Yhdessä ne tarjoavat tilat jopa 100 hengelle. Tarjoilut onnistuvat helposti salien välissä olevasta baarista.

Näsilinna

Naistensali ja Kahviosali

Pohjoispuolen kahteen saliin mahtuu yhteensä noin 55 vierasta. Salit ovat käytettävissä myös pienempiin, 20-50 hengen, juhliin ja illallisiin.

Näsilinna

Eteisaula ja portaikko

Suuri eteisaula portaikkoineen ja upeine yksityiskohtineen tarjoaa paikan esimerkiksi juhlapuheille ja toimii myös biletilana sekä tanssilattiana.

Näsilinna

Kesäterassit

Rakennuksen etelä- ja pohjoisseinustoilla sijaitsevat viihtyisät ja tilavat kesäterassit. Ympäröivä puisto luo tunnelmaa terasseille.

logo
Osoite

Näsilinna
Milavidanrinne 8
33210 Tampere

Facebook-sivut

Kartta (Google Maps)

Aukioloajat

Näsilinna Toimii tilausravintolana.